Зустріч із представниками Національної гвардії.

14 травня у Модрицькому ЗЗСО відбулася зустріч учнів 8-11 класів з представником Національної гвардії.

 

До нас завітав Перев’язко Максим Миколайович, сержант, командир 3-го відділення, 1-го взводу, 3-ї роти, 3-го оперативного батальйону спецпризначення, другої Галицької бригади Національної гвардії України, в/ч 3002.

Він пояснив учням про особливості своєї роботи, про функції, які виконує Національна гвардія, та яке її призначення у нашій державі – це захист безпеки громадян під час воєнного стану. Також військовий розповів про воїнів, які захищають нашу Батьківщину, про їхні подвиги, зробив наголос на велику роль волонтерства.

 

Ми, ті хто знаходимось в тилу, повинні всіма можливими способами допомагати нашим мужнім захисникам боронити нашу рідну землю. Кожна професія важлива і задача кожного українця робити її якнайкраще, щоб побудувати одну з найсильніших економік у світі. І тоді ми всіх переможемо. Завдання ж учнів здобувати знання, які їм дають учителі і отримати їх по максимуму. 

  Учнів чекав приємний сюрприз. Наш гість своїм впевненим, командирським голосом заспівав під гітару декілька пісень про наших мужніх захисників. Чарівні струни гітари в поєднанні з патріотичним текстом викликали щирий захват в учнів.

   Учні уважно слухали військового, ловили кожне слово. Давали відповіді на запитання стосовно Революції гідності. Ця зустріч надовго закарбується у пам’яті школярів.

Поширити: