Тиждень англійської мови 🇬🇧

В нашій державі вивчення англійської мови відбувається в середовищі, де бракує живого англомовного спілкування. Тижні англійської мови сприяють формуванню ко­мунікативної компетенції.

 

У Модрицькому ЗЗСО тиждень англійської мови розпочався 12 лютого на шкільній лінійці, доповіддю вчителя англійської мови Кльось С. Р. на тему «Як ми багато знаємо фактів про глобальну мову?», а також сюрпризом від учнів гуртка «Англійська мова» – пісні🎵 «Skidamarink-a dink- a dink” 🎶.

 

У вівторок, вчитель Грицан С.П. провела квест-вікторину «Подорож до Великої Британії» (для учнів старших класів). Учні сьомого класу ознайомилися із важливою та актуальною темою сьогодення – «Sports in Great Britain 🇬🇧 and Ukraine 🇺🇦”, отримавши безліч цікавої інформації про національні британські та американські види спорту 🏈 ⚽️ .

 

Протягом тижня учні декламували вірші англомовних поетів та показали мелодійність англійської мови.📚

 

У середу, відбулось засідання «Cinema Club» за участю учнів молодших класів для перегляду автентичного мультсеріалу «Little Bear. Valentine’s Day” де почули живу мову носіїв.

 

Був проведений конкурс на виготовлення найкращої валентинки 💌 💞💝💘.

 

Під час перерв учні відпочивали та коригували звуковимову, співаючи веселих англійських пісень на веселих руханках «Dance and learn». 

 

Тиждень англійської мови добіг майже до фінішу.

 

І сьогодні в суботу, 17 лютого, – День спонтанного прояву доброти (Random Act of Kindness Day), який прийшов до нас з США (Колорадо) ще у 1995 році. Учні третього класу своїми гарячими посмішками розповіли нам, як легко бути добрими та допомагати старшим! 

Наші милі першокласники! Талановиті, здібні, працьовиті діти, як кажуть британці «they go the extra mile”! 💖🩷❤️‍🔥 Тільки погляньте! 

Дівчатка-принцеси другого класу виявили інтерес до вивчення англійської мови і показали себе талановито та творчо не лише на сцені, а й на уроках, присвячених тижню англійської мови.

 

Мета досягнута, всі заплановані заходи проведено! Діти не лише перевірили, закріпили, поповнили знання з англійської мови, а й довели, що навчання може бути легким та цікавим.

♥️🇬🇧🇺🇸🇦🇺 🇨🇦 🇳🇿

Поширити: