День Валентина 💕

💕St.Valentine’s Day.💕

” If you want to be loved, then love, “wrote Robert Bills. — ” Хочеш, щоб тебе кохали, — кохай,”— писав Роберт Білз.

14 лютого у Модрицькому ЗЗСО відбувся захід, присвячений всім закоханим,— День Святого Валентина. Це свято кохання та романтики, надії та магії, солодких мрій та несподіваних сюрпризів.

Свято було проведено в рамках тижня англійської мови. Отже, всі пісні, вірші та цитати відомих поетів та прозаїків звучали англійської мовою.

Активну участь у проведенні заходу взяли всі: діти, вчителі, батьки та гості. Ведучі провели вікторину ” Що ти знаєш про День Святого Валентина? ” Знавців було нагороджено цікавими та смачними призами.

 

Основою свята були виступи вихованців гуртка «Англійська мова», (3-4 класи), учнів 1-2 класів, які так з нетерпінням чекали їхнього виходу на сцену. Великі оплески лунали для учнів 8 класу, які виконали пісню Володимира Івасюка «Червона рута» – ”The Red Rue”- в англомовному перекладі Світлани Романівни Кльось, вчителя англійської мови школи. Справжній фурор викликала пісня британської групи Бітлз у виконанні учнів 7 класу. Чудова робота! Глядачам сподобався виступ 6 класу, який вийшов на сцену з піснею «If you love me and you know it, say I ♥️ you”. 

Вікторина, яку підготувала вчителька англійської мови Світлана Петрівна Грицан, була цікавою і пізнавальною. Мета свята – розширювати знання учнів про день Святого Валентина; сприяти духовному розвитку учнів; виховувати почуття любові до ближнього, позитивні емоції та артистизм!

Поширити: