Загальношкільні батьківські збори

1 лютого 2023 року о 17. 30 відбулись загальношкільні батьківські збори у Модрицькому ЗЗСО.

Директор школи Гринаш Лілія доповідала про перший рік роботи на посаді директора Модрицького ЗЗСО та відзвітувала щодо виконання запланованих на початку 2022 року робіт.

Обговорювали також такі питання:

✅ Щодо освітніх успіхів учнів школи відзначила, що, окрім 100% успішності у здачі НМТ випускниками, є й інші значні досягнення серед учнів. До прикладу, з 47 учнів середньої та старшої школи отримано 5 перемог у міжпредметних олімпіадах, що є досить високим показником порівняно з іншими школами, а саме:

1 місце – Грицик Діана (інформатика);

2 місце – Барнацька Аліна (християнська етика)

2 місце – Панькевич Юлія (правознавство)

2 місце – Панькевич Юлія (географія)

3 місце – Бабій Анастасія (укр.мова та література)

Дякуємо учням та педагогам за успіхи!

✅ Звернула увагу на те, що, попри невелику кількість дітей у закладі освіти, учні долучаються до усіх виховних заходів, передбачених плануванням відділу освіти, Департаменту та інших організаторів, отримуючи призові місця у кожному конкурсі.

✅ Доповіла про рівень підготовки учителів закладу освіти. Зокрема наголошено, що завдяки успішній участі в літньому навчанні усіх педагогів на курсі “Цифрові технології Google для навчання” вдалося впровадити у закладі освіти дистанційну платформу Google Education. Загалом учителями та вихователями ЗДО ведеться постійна самоосвіта та підвищення кваліфікації, про що свідчать понад 60 сертифікатів про курси різної тривалості, складності, тематики і форми навчання.

✅ Відмічено, що у відповідь на запити батьків, у школі відкрито групу продовженого дня для початківців, а також три гуртки: шаховий, танцювальний та образотворчий. Окрім того, у школі постійно діють ще п’ять гуртків, а саме: музичний, англомовний, історичний, патріотичний та народознавчий.

✅ Також було відзвітовано про господарські роботи у закладі, які відбувались протягом 2022 року *, а саме:

🔹проведені значні ремонтні роботи, пов’язані з облаштуванням укриття;

🔹створено Арткоридор “Історія села Модричі”

🔹зроблено ремонт у кабінеті медичної сестри;

🔹відкрито і відремонтовано кабінет групи продовженого дня;

🔹встановлено один відсутній пожежний гідрант, а інший – відремонтовано ;

🔹оновлено систему внутрішнього екстреного оповіщення у школі;

🔹створено лабораторію для уроків хімії;

🔹облаштовано 4 душові кабіни у роздягалках спортивного залу;

🔹проведено санітарну побілку 1 поверху, (після поселення у школі ВПО), також пофарбовано поручні;

🔹 розчищено 2 кабінети та 4 кладові від багаторічного складу непотрібних речей;

🔹 засаджено клумбу квітами з Голландії;

🔹 школі надано бензиновий генератор для підтримки життєзабезпечення школи у морозний період за відсутності електропостачання;

🔹за сприяння міського голови Трускавця, який налагодив співпрацю з німецькими партнерами, школі було завезено морозильну та холодильну камери, електричну плиту та м’ясорубку.

* Всі будівельні матеріали були закуплені за кошти, виділені Трускавецькою міською радою на різні потреби. Ремонтні роботи проводились технічними працівниками закладу, педагогами та частково за участі батьків ЗЗСО та активістів с. Модричі.

✅ Наступним питанням було обговорення планів та проектів на 2023 рік (деталі у фотокаруселі).

✅ Ще батькам наголошено на правила поведінки у школі, щодо яких є зауваження, а саме: поведінка під час оголошення “Повітряної тривоги”, поведінка на уроці фізичної культури, а також ситуація щодо відвідування школи.

✅ На завершення доповіді директор презентувала батькам та гостям фільм про Модрицький ЗЗСО І-ІІІ ст., який відзняли ще до повномасштабного вторгнення з ініціативи Гринаш Лілії силами педагогічного колективу, учнями школи та вихованцями ЗДО для популяризації Модрицького ЗЗСО І-ІІІ ст.

Після виступу директора було надано слово гостям, а саме: голові міста Трускавець – Кульчинському Андрію Богдановичу та в.о. старости с. Модричі – Флюнту Мирону Любомировичу, які відмітили позитивні зміни у роботі закладу освіти та подякували усім за участь та активність.

Поширити: